Go Back   Russisk-Dansk Forum > Dansk visum og opholdstilladelses emner

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-02-2010, 13:15
Astra16V's Avatar
Astra16V Astra16V is offline
Administrator

Lenins medalje Stor arbejdskraft og tjenesteydelse Styrket venskab og broderligt samarbejde Kendelse af Røde Stjerne 

 
Join Date: Apr 2009
Location: Aalborg DENMARK
Posts: 4,163
Send a message via MSN to Astra16V
Default Ny lov om permenent opholdstilladelse til børn !

Hej !

Da jeg lige er blevet gjort bekendt med at os er gift med en udlænding og dette barn ikke er dansk stasboger ja så re reglerne nu sådan at når de efter de 7 år har været her i landet som loven siger så kan de IKKE få en permenent opholdtilladelse . Hvorfor ?? Jo fordi de har jo studeret og taget en uddannelse og dygtig gjort sig her i landet men en lille detalje er lige blevet udelukket nemlig den nye lov som kom i 2007 hvor der står :

Hvis moderen ikke har en permenent opholdstilladelse INDEN barnet fylder 18 år og ikke har haft arbejde på fuld tid (37 timer ugenligt ) i MINDST 2,5 år.

Ja se nu står vi jo så med et problem for sådan forholder det sig jo for vores datter og skal jeg nu til at fortælle hende at ja fars pige du kan desværre ikke gøre sin uddannelse færdig for du må ud og arbejde i 2,5 år at få den opholdstilladelse. Så igen braste vores datter drømme om en uddannelse her i dette møg land hvor det kun er dnaske børn som har rettigheder og ikke vores som bliver behandlet som en slags treiderangs bogere. Det er alt sammen Pia K som har fået dette lavet.

Så et godt råd til andre som har børn som fulgt med moren . I skal have barnet ud og arbejde i 2,5 år på fuld tid for ellers vil det tage omkring 12 til 15 år før det barn kan få en permenentopholdstilladelse.

Jeg er mega skuffet over vores land og den måde udlændinge bliver behandlet på her. Vores unge som virklig vil gøre en indsats bliver bare skubbet væk og sagt find dig et job i stedet for at færdig gøre din uddannelse som ung. Mon Pia K mener at det bliver nemmere desto ældre man bliver ?? tvært imod mener jeg så jeg er meget træt af dem evige kamp der med de love vi har her i dette land hvad mere skal vi snart finde os i ?? Nogen må snart gøre noget det her er jo helt urimeligt.

Mvh.
Astra16V
__________________
RUSSISK - DANSK-FORUM - HAR DU BRUG FOR GODE RÅD,VINK OG VEJLEDNING SÅ ER DET OS DU SKAL HENVEDENDE DIG TIL VI ER FØRENDE SPECIALISTER PÅ OMRÅDET.
Reply With Quote
  #2  
Old 12-02-2010, 20:07
BAT*21's Avatar
BAT*21 BAT*21 is offline
Contributing Member

Lenins medalje Stor arbejdskraft og tjenesteydelse 

 
Join Date: May 2009
Location: Jylland
Posts: 716
Default

Astra,- jeg hører fra kommandanten herhjemme, at det ikke gælder, hvis barnet er adopteret som Jeres, prøv lige at tjekke det efter ?
Reply With Quote
  #3  
Old 13-02-2010, 11:15
Astra16V's Avatar
Astra16V Astra16V is offline
Administrator

Lenins medalje Stor arbejdskraft og tjenesteydelse Styrket venskab og broderligt samarbejde Kendelse af Røde Stjerne 

 
Join Date: Apr 2009
Location: Aalborg DENMARK
Posts: 4,163
Send a message via MSN to Astra16V
Default

Hej BAT !

Tak for tippet jeg vil selvfølgelig lige kontakte US igen og forhører mig om det kan hjælpe lidt på sagen.

Men jeg lægger lige et link til Udlædingeloven her og så scrol ned til §11 pg læs den og indsættes så efter nr 3 denne teskt og det er den som ødelægger hele tegningen.

8. I § 11, stk. 9, indsættes efter nr. 3 som nyt nummer:

»4) har haft ordinær fuldtidsbeskæftigelse i Danmark i mindst 2 år og 6 måneder, jf. stk. 12,


Mvh.
Astra16V
__________________
RUSSISK - DANSK-FORUM - HAR DU BRUG FOR GODE RÅD,VINK OG VEJLEDNING SÅ ER DET OS DU SKAL HENVEDENDE DIG TIL VI ER FØRENDE SPECIALISTER PÅ OMRÅDET.
Reply With Quote
  #4  
Old 17-02-2010, 19:36
Mikaudi's Avatar
Mikaudi Mikaudi is offline
Junior Member

Lenins medalje 

 
Join Date: May 2009
Posts: 248
Default

Hej Astra.

Jeg så lige nyhederne fra TV2, hvor de omtalte et dansk/kinesisk ægtepar som havde ventet i 1½ år på en afgørelse om familiesammenføring fra US - og wupti - når det kommer frem i lyset, så sker der noget, og nu har de fået ok.

I går var det et dansk/amerikansk ægtepar som havde boet i Flensborg fordi US igen snølede, og frem i TV - wupti så fik de også ok.

Har du overvejet at kontakte Natasha Crone, og så fortælle om dine problemer med datteren - det kunne jo være det hjalp

Der sker jo lige pludselig en masse når tingene kommer frem i medierne.

m.v.h.
Mikaudi
Reply With Quote
  #5  
Old 17-02-2010, 19:57
Astra16V's Avatar
Astra16V Astra16V is offline
Administrator

Lenins medalje Stor arbejdskraft og tjenesteydelse Styrket venskab og broderligt samarbejde Kendelse af Røde Stjerne 

 
Join Date: Apr 2009
Location: Aalborg DENMARK
Posts: 4,163
Send a message via MSN to Astra16V
Default

Hej Mikaudi !

Ja det er jo et kendt fenomen det der men desværre i vores sag er det ikke så nemt og loven er jo loven som sagt blev vedtaget i 2007 så det får vi jo nok ikke lavet om på og husk på min ven det kommer også til at gælde for din kones datter da hun er familiesamenført med dig så hun skal også have 2,5 års fast arbejde i mindst 37 timer ugenligt. Men jeg kunne jo godt tænke mig at vi var nogle fler som stod frem og fortalte om vores problemmer for det er jo ikke kun mig og vores datter/familie dette rammer.

Mvh.
Astra16V
__________________
RUSSISK - DANSK-FORUM - HAR DU BRUG FOR GODE RÅD,VINK OG VEJLEDNING SÅ ER DET OS DU SKAL HENVEDENDE DIG TIL VI ER FØRENDE SPECIALISTER PÅ OMRÅDET.
Reply With Quote
  #6  
Old 17-02-2010, 20:17
T63
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Mikaudi View Post
Hej Astra.

Der sker jo lige pludselig en masse når tingene kommer frem i medierne.

m.v.h.
Mikaudi
Det er det som hele tiden har været mit mantra . . .
Alt hvad der er politisk styret, så skal man via journalister og medierne, så bliver der taget hånd om sagerne.

Jeg har selv været ude i dette et par gange med min bopælskommune . . . de fik en trussel og dagen efter sad jeg på borgmesterkonoret og så var den ged barberet.

Politikere gør alt hvad de kan for at undgå et dårligt ry - medier og retssager de er som gift for dem.
Reply With Quote
  #7  
Old 17-02-2010, 20:20
T63
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by ASTRA16V View Post
Hej Mikaudi !

Men jeg kunne jo godt tænke mig at vi var nogle fler som stod frem og fortalte om vores problemmer for det er jo ikke kun mig og vores datter/familie dette rammer.

Mvh.
Astra16V
Det er lige netop det vi danskere ikke er gode til. Hver mand hytter sit . . .
Sørgeligt, for jeg tror vi kunne opnå mere.
Reply With Quote
  #8  
Old 17-02-2010, 20:44
Astra16V's Avatar
Astra16V Astra16V is offline
Administrator

Lenins medalje Stor arbejdskraft og tjenesteydelse Styrket venskab og broderligt samarbejde Kendelse af Røde Stjerne 

 
Join Date: Apr 2009
Location: Aalborg DENMARK
Posts: 4,163
Send a message via MSN to Astra16V
Default

Hej T63 !

Jeg tror ikke det er fordi hver mand hypper sine egne lopiner men se snare frygt for hvad netop de kan finde på af respresalier i US da vi skal huske på det er dem som sider med det længste strå og dermed her magten i den sidste ende og utaler folk sig ja så sker der ting og sager derfor er det jeg efterlyser fler som er villig til at stå frem sammen med mig og gå til medierne så vi kan få sat en stopper for det her glade vandvid som langt fra er logisk og gennemtænkt. De her to love som er vedtaget er lige før de er til en sag for menneskerettigheds domstolene. Jeg mener bestemt man krænker folks frie valg til at vælge kærligheden andre steder end lige lille Danmark uden vi skal forfølges med diverse love som gør livet endnu mere surt for os og vores famile som entlig bare prøver at være lykkelige og ikke andet. jeg kan ikke forstå hvorfor at man død og pine skal tvinges til at finde kærligheden i danmark hvis man ikke vil have alle disse love som spænder ben for unge mennesker som virklig er dygtige og vil noget med deres liv det kan de ikke fordi det ene krav efter det andet er sat op og så spænder loven så ben også hvad mere skal vi snart finde os i ?? Jeg har sku betalt skat til det her land hele mit liv og er det her så takken jeg skal have for det ?? Nej de tro det bliver en gammel løgn.

Mvh.
Astra16V
__________________
RUSSISK - DANSK-FORUM - HAR DU BRUG FOR GODE RÅD,VINK OG VEJLEDNING SÅ ER DET OS DU SKAL HENVEDENDE DIG TIL VI ER FØRENDE SPECIALISTER PÅ OMRÅDET.
Reply With Quote
  #9  
Old 21-03-2010, 09:17
Nellike's Avatar
Nellike Nellike is offline
Super Moderator
 
Join Date: May 2009
Posts: 92
Default

Hej alle sammen

Vi på det andet forum diskuterer , hvad vi skal gøre til at undgå alle de kommende stramninger vedr. vores børn. Vi mener, at de nye regler om 70 ufravigelige point, hvoraf der findes et krav om

" At udlændingen har haft 2½ års ordinær fuldtidsbeskæftigelse i en periode på 3 år forud for meddelelse af tidsubegrænset opholdstilladelse, og fortsat er i ordinær beskæftigelse ".

er uretfærdige og diskriminerede, når det gælder familiesammenførte unge.

Vi vil sende derfor et brev til Folketinget med vores eget forslag.

Jeg vil bede jer om at læse dette brev og at give jeres kommentarer, og evt. at redigere det, hvis nødvendigt.

Sådan er brevet.
.................................................. .................................................. ..
Vedr. Aftale mellem regeringen og Dansk Folkeparti, 15. marts 2010 og de nye regler for at få permanent opholdstilladelse og serviceeftersyn af udlændinge- og integrationspolitikken.

For at Folketingsmedlemmerne og regeringen er de eneste, der kan fremsætte lovforslag, dvs. komme med forslag til nye love og lovændringer og at folketingsmedlemmerne er de eneste, der kan vedtage dem, henvender vi, de undertegnede, os til Folketing med et forslag i forbindelse med Aftale mellem regeringen og Dansk Folkeparti, 15. marts 2010 og de nye regler for at få permanent opholdstilladelse og serviceeftersyn af udlændinge- og integrationspolitikken.

Vi, de undertegnede, er en stor gruppe af udlændingene, som fast bor og har lovligt ophold i Danmark, hvilket betyder, at de kommende nye regler har en stor betydning for os og en vigtig indflydelse på vores livsbetingelser her i landet. En del af de undertegnede er også danskere, som støtter vores mening.

Danmark påstår, at det er et demokratisk land, hvilket betyder, at vi, herboende udlændinge, der arbejder, studerer, betaler skat m.m. her i riget, også har ret til at udtrykke ( ytre?) vores mening om og holdning til dette, der sker her i landet og hvad påvirker vores liv.

Det fremgår af forslaget, at permanent opholdstilladelse kan meddeles udlændinge, der har opnået 100 point, hvoraf der findes Ufravigelige betingelser, der udløser 70 point

- At udlændingen har haft lovligt ophold i Danmark i mere end de sidste 4 år
- At udlændingen har underskrevet en erklæring om integration og aktivt medborgerskab
- At udlændingen har bestået Prøve i Dansk 2 eller tilsvarende (skønnes at svare til engelskniveauet i folkeskolens 9. klasse)
- At udlændingen ikke er idømt ubetinget straf af 60 dages fængsel eller mere for overtrædelse af straffelovens kapitel 12 (om forbrydelser mod statens selvstændighed og sikkerhed) eller kapitel 13 (om forbrydelser mod statsforfatningen og de øverste statsmyndigheder m.v.)
- At udlændingen ikke er idømt ubetinget fængselsstraf (eller anden type frihedsberøvelse) i 1 år og 6 måneder eller mere uanset typen af kriminalitet. Der skal som i dag være karensperioder for udlændinge, der idømmes betinget frihedsstraf eller kortere ubetinget frihedsstraf, for eksempel udløser ubetinget frihedsstraf i under 6 måneder en karenstid på 8 år, og ubetinget frihedsstraf i 6 måneder eller mere, men under 1 år og 6 måneder, en karensperiode på 12 år.
- At udlændingen ikke har forfalden gæld til det offentlige. Hvis der er givet henstand med hensyn til betaling af gælden til det offentlige, må gælden ikke overstige 100.000 kr.
- At udlændingen har haft 2½ års ordinær fuldtidsbeskæftigelse i en periode på 3 år forud for meddelelse af tidsubegrænset opholdstilladelse, og fortsat er i ordinær beskæftigelse
- At udlændingen ikke har modtaget offentlig hjælp efter lov om aktiv socialpolitik eller integrationsloven, herunder enkeltstående ydelser af mindre beløbsmæssig størrelse, i en periode på 3 år forud for meddelelse af tidsubegrænset opholdstilladelse

Endvidere findes der særlige undtagelser, hvilke siger, at

Der vil for så vidt angå beskæftigelseskravet blive taget hensyn til folkepensionister og unge, som søger om permanent opholdstilladelse inden de fylder 19 år, og som har været under uddannelse eller i fuldtidsbeskæftigelse siden afslutningen af folkeskolen. Disse to grupper skal opnå 85 point for at kunne få permanent opholdstilladelse, fordelt på 70 point for ufravigelige grundbetingelser og 15 point for supplerende betingelser om medborgerskab.

Vi ser en række betingelser som forskelsbehandlende og diskriminerende, og vil derfor forklare, hvad vi mener.

Det drejer sig først og fremmest om de unge mennesker, der flyttede her sammen med deres mødre og blev familiesammenført med deres mødre.

Den nuværende tekst siger, at ” de unge, som søger om permanent opholdstilladelse inden de fylder 19 år, og som har været under uddannelse eller i fuldtidsbeskæftigelse siden afslutningen af folkeskolen (…) skal opnå 85 point for at kunne få permanent opholdstilladelse, fordelt på 70 point for ufravigelige grundbetingelser og 15 point for supplerende betingelser om medborgerskab”

70 point for ufravigelige grundbetingelser inkluderer et krav, at udlændingen har haft 2½ års ordinær fuldtidsbeskæftigelse i en periode på 3 år forud for meddelelse af tidsubegrænset opholdstilladelse, og fortsat er i ordinær beskæftigelse

På nuværende tidspunkt defineres ” ordinær fuldtidsbeskæftigelse” som lønmodtager eller selvstændig erhvervsdrivende. Fuldtids studiet indgår desværre ikke i ”fuldtidsbeskæftigelses” definition.

Rent praktisk betyder det, at de familiesammenførte unge for at kunne opnå 70 point for ufravigelige grundbetingelser inden de fylder 19 år bliver tvunget til at opgive sin skoleuddannelse, når de fylder 16 år og finde fuldtids job på 37 timer om ugen i stedet for. Vi kan forudse, at det kun kan være ukvalificeret job, da unge på 16 år ikke har nogen erhvervsmæssige kvalifikationer.

Vi vurderer dette krav som forskelsbehandlende, uretfærdigt og diskriminerende, for alle unge skal have lige rettigheder, blandt andre rettighed til at gøre uddannelsen færdig, uanset hvilke nationalitet eller statsborgerskab de unge har.

Vores forslag i den forbindelse er, at det krav om ”at udlændingen har haft 2½ års ordinær fuldtidsbeskæftigelse i en periode på 3 år forud for meddelelse af tidsubegrænset opholdstilladelse, og fortsat er i ordinær beskæftigelse” skal undtages, når det drejer sig om de familiesammenførte unge. Samtidig kan det godt erstattes med et krav til at forsætte med fuldtids uddannelsen, eller det kan være et krav om, at enten fuldtidsjob eller fuldtids studiet skal være til stedet, når ansøgningen om tidsubegrænset opholdstilladelse indgives.

Vi mener her, at fuldtids studiet sagtens kan og skal vurderes som fuldtidsbeskæftigelse, når det drejer sig om de unge på 16 til 19 år. Det, der er retfærdigt over for de danske unge og gælder for dem, skal også gælde for de unge med andet etnisk baggrund og statsborgerskab, som fast og lovligt bor i Danmark.

Højtuddannede, ambitiøse og villige til at udvikle sig og landet unge kan sagtens gøre mere for landets skyld end dem, der blev tvunget til at spille 2,5 års tid på ukvalificeret arbejde.

Vi håber meget, at vores forslag kan tages i betragtning inden den finale tekst af lovforslag bliver vedtaget.

.................................................. .................................................. ...

Der er mange, der siger, at de gerne vil undertegne brevet, i forskellige byer her i landet.

Tror I, at ideen kan virle?

Last edited by Nellike; 21-03-2010 at 09:23.
Reply With Quote
  #10  
Old 21-03-2010, 09:19
Nellike's Avatar
Nellike Nellike is offline
Super Moderator
 
Join Date: May 2009
Posts: 92
Default

Mit andet spørgsmål er, hvem efter jeres mening kan vi sende brevet til? Lige nu snakker vi om Folketingets bestyrelse. På FTs hjemmeside har jeg fundet ud, at
"Den nuværende formand er Thor Pedersen fra partiet Venstre. Derudover er Mogens Lykketoft, (Socialdemokraterne), Søren Espersen (Dansk Folkeparti), Holger K. Nielsen (Socialistisk Folkeparti) og Helge Adam Møller (Det Konservative Folkeparti) medlemmer af Præsidiet."

Mener I, at vi kan prøve det?

På forhånd mange tak for hjælpen!

Mvh
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 06:49.