Go Back   Russisk-Dansk Forum > Dansk-russiske ægteskaber og forholdsdiskussioner

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-08-2010, 16:59
maiken maiken is offline
New Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: Esbjerg, DK
Posts: 5
Default Kan nogle hjælpe??!!

Hej alle sammen

Da jeg er meget ny her inde håber jeg da ikke at der er blevet stillet dette spørgsmål, men så kommer det jo bare igen

Jeg har mødt den dejligste mand her i DK og vil gerne starte en familie med ham, men men men han er fra Ukraine og har ingen opholdstilladelse her til.. Jeg har søgt rigtig meget på nettet men syns ikke det er lige så let at finde ud af
Da jeg har et barn fra tidligere forhold har jeg ikke mulighed for at flytte til Ukraine med ham, men han er så vild med DK at han ikke vil her fra igen...

Vi har så snakket om at blive gift, så han kan være her ved os, men HVORDAN????????? Hans søster siger at det er smartest hvis vi tager til Ukraine og bliver det, men at tage hele min familie med der til går ikke... Men hvordan er det her i DK??? Og hvor er det smartest at blive det?? Vi har så også snakket om at få et barn sammen, måske det er tidligt i vores forhold og jeg er under udd, men vi vil bare sååååå gerne....

Så mine spørgsmål er:

1: Hvor skal man giftes??

2: Kan han få visum her til??

3: Gør det det letter for os hvis vi skal have et barn?? ( selvf ikke kun derfor vi gerne vil have et barn )


Håber på gode svar og råd og på forhånd MANGE tak for hjælpen
Reply With Quote
  #2  
Old 04-08-2010, 17:40
FRONTERA FRONTERA is offline
New Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 58
Default

Hej Maiken

Der er en hel del Ukrainere i Danmark som landbrugs medhjaelpere, det er den eneste mulighed jeg lige kan komme i tanke om, men hvilke kanaler det koerer igennem ved jeg ikke.
Proev evt. at spoerge de boender der soeger medhjaelp, jeg hjalp paa et tidspunkt en tysk borger med at lave en elev kontrakt saa hun kunne komme igang i DK, godset hvor hun fik arbejde fandt ud af hvad der skulle til og hun fik en arbejds-og opholdstilladelse.

Frontera
Reply With Quote
  #3  
Old 04-08-2010, 17:47
Astra16V's Avatar
Astra16V Astra16V is offline
Administrator

Lenins medalje Stor arbejdskraft og tjenesteydelse Styrket venskab og broderligt samarbejde Kendelse af Røde Stjerne 

 
Join Date: Apr 2009
Location: Aalborg DENMARK
Posts: 4,163
Send a message via MSN to Astra16V
Default

Hej Maiken !

Først hjertlig velkommen her på RDF, vi håber du vil finde dig rigtig godt tilrette her på Forummet.

Det første i skal gøre er at søge et visum til ham og det burde ikke være noget problem hvis han allerede har været her i landet.

Det næste der skal ske er at i skal have styr på alle dokumenter som SKAL være oversat til engelsk af en godkendt translatør samt have apostille på dem
Dette får i nemmest i Ukriane da det er billigst der nede.

Når alle dokumnter er til vejebragte og dine dokumenter er iorden også skal i på kommunen og søge en prøvelses attest til den skal i have et dokument som beviser han ikke er gift altsår en cevilstandserklæring som fåes hos det som hedder ZAGS det lokale kommunekontor hvor han bor i Ukriane.

Når det er iorden så skal i jo giftes og det er efter min anbefaling nemmest her i landet . Hvis i vælger Ukraine så skal i have fler dokimenter med og oversat.

Når i så er belvet gift søger i om FS ( familiesammenføring ) i skal være opmærksom på 24 års reglen du må og skal være over 24 år og have boet i DK i mindst 28 år.

Men du kan søge lidt rundt her på Forummet og hvis du kigger de tråde som har et MÆRKE STICKY er poster som indholder vigtige informationer om hvordan man gør og hvilke dokumenter man skal have.

Jeg vil gerne hjælpe dig yderligere hvis det er men syntes lidt du skal surfe lidt rundt her på Forummet og bruge lidt tid på at læse det giver dig meget mere indblik i tingene.

Mvh.
Astra16V
__________________
RUSSISK - DANSK-FORUM - HAR DU BRUG FOR GODE RÅD,VINK OG VEJLEDNING SÅ ER DET OS DU SKAL HENVEDENDE DIG TIL VI ER FØRENDE SPECIALISTER PÅ OMRÅDET.
Reply With Quote
  #4  
Old 06-08-2010, 18:37
maiken maiken is offline
New Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: Esbjerg, DK
Posts: 5
Default

dejligt med jeres svar... men måske jeg er lidt dum eller sådan noget, men hvad for nogle papir skal jeg have fat i hvis vi gerne vil giftes og hvad med ham???

har søgt rundt over det hele, men forstår det bare ikke aldrig har jeg læst noget så forvirrende før... eller er der nogle som jeg kan ringe til og få svar???????
Reply With Quote
  #5  
Old 06-08-2010, 22:15
Astra16V's Avatar
Astra16V Astra16V is offline
Administrator

Lenins medalje Stor arbejdskraft og tjenesteydelse Styrket venskab og broderligt samarbejde Kendelse af Røde Stjerne 

 
Join Date: Apr 2009
Location: Aalborg DENMARK
Posts: 4,163
Send a message via MSN to Astra16V
Default

Hej Maiken !

først og fremmest skal han jo have et visum til DK og et gyldigt pas. Han skal endvidere fra Rusland have skilsmissepapirer hvis han har været gift og hvis ikke han har så skal han på det som hedder ZAGS og fremskaffen en cevilstandserklæring Samt han skal have sin dåbsaatest legaliseret og oversat til enten Dansk eller Engelsk.

Han skal endvidere fremskaffet et stykke papir fra sin arbejdsgiver han har arbejde og kan vende tilbage efter sin ferie i DK. Han skal endvidere viser dokumentaton for han har penge nok til at kunne forsørge sig selv under hele opholdet i DK

Når i har fikset alt dette så skal i kommunen og have en prøvelsesattest samt nogle andre papirer som kommunen har

Når i så er blevet gift skal du ind på Ny i Danmark og downloade de 28 sider om Familiesammenføring og udfylde dem korrekt samt vedlægge alle de papirer som står på tjek listen.

Mvh.
Astra16V
__________________
RUSSISK - DANSK-FORUM - HAR DU BRUG FOR GODE RÅD,VINK OG VEJLEDNING SÅ ER DET OS DU SKAL HENVEDENDE DIG TIL VI ER FØRENDE SPECIALISTER PÅ OMRÅDET.
Reply With Quote
  #6  
Old 06-08-2010, 22:57
BAT*21's Avatar
BAT*21 BAT*21 is offline
Contributing Member

Lenins medalje Stor arbejdskraft og tjenesteydelse 

 
Join Date: May 2009
Location: Jylland
Posts: 716
Default

Hvad er Jeres begges alder, for det er jo meget væsentligt, hvis I er for unge, blot inden i sætter alt for mange skibe i vandet ?
Reply With Quote
  #7  
Old 09-08-2010, 13:47
maiken maiken is offline
New Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: Esbjerg, DK
Posts: 5
Default

Alder er 25 og 26 år....

Men er der virkelig ikke et sted man kan ringe til og få svar?? for syns det er lidt nemmere når man snakker med en person

Men hvor kan jeg finde alle de papir som jeg skal bruger??
Er det bare på kommunen i denne hvor jeg bor??
Reply With Quote
  #8  
Old 09-08-2010, 15:24
Jutman Jutman is offline
Retired

Lenins medalje Stor arbejdskraft og tjenesteydelse 

 
Join Date: Aug 2009
Location: Slagelse
Posts: 686
Default

Quote:
have boet i DK i mindst 28 år.
Hej alle. Den jer regel, gør sig kun gældende for folk der ikke er danske statsborger, så vidt jeg husker, eller har skiftet statsborgerskab.
Men ihvertfald: Er man født dansk, er de 24 år nok. Som ham fra daværende udstl skrev, ellers giver 24 års regelen ikke mening.

vh jut
Reply With Quote
  #9  
Old 09-08-2010, 17:33
maiken maiken is offline
New Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: Esbjerg, DK
Posts: 5
Default

så er man dansker og over 24 år så skal man ikke tænke på 24 års reglen??? eller have boet i danmark i 28 år??? eller hvordan skal den lige forståes??

Og hvordan med den garanti der skal stilles... syns jeg har læst et sted at hvis man har et barn fra tidligere forhold så skal man ikke??

Eller er jeg halt forkert på den???????
Reply With Quote
  #10  
Old 09-08-2010, 17:57
Jutman Jutman is offline
Retired

Lenins medalje Stor arbejdskraft og tjenesteydelse 

 
Join Date: Aug 2009
Location: Slagelse
Posts: 686
Default

Hej

De har 24 års reglen, som alle skal opfylde.

Så har de en regel der siger at man skal have boet i DK i 28 år, for folk der IKKE er født dansk. (i relations til knytningskravet, der var den !!)

.. med hensyn til det sidste spørgsmål. Mener du har ret, altså barn/børn = ingen garantistillelse. Men se lige om der ikke er nogen andre der kan bekræfte den.

Du kan altid ringe til ny-i-danmark, og få VEJLEDNING, men de laver aldrig sagsbehandling over telefonen. Personligt vil jeg ikke gøre, jeg vil skrive - for så har man det på skrift. Man man ikke få dem til at skrive en mail om det man har spurgt dem over i telefonen.... jeg har prøvet, så sent som i juni i år.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 06:34.