Go Back   Russisk-Dansk Forum > Dansk visum og opholdstilladelses emner

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-02-2016, 22:22
Astra16V's Avatar
Astra16V Astra16V is offline
Administrator

Lenins medalje Stor arbejdskraft og tjenesteydelse Styrket venskab og broderligt samarbejde Kendelse af Røde Stjerne 

 
Join Date: Apr 2009
Location: Aalborg DENMARK
Posts: 4,163
Send a message via MSN to Astra16V
Default Nye regler for permenentopholdstilladelse.

Hej .

Tja så er reglerne igen blevet strammet op således tæller deltidsjob ikke længere med , men læs teksten her:

Den 5. februar 2016 træder nye regler vedr. permanent opholdstilladelse i kraft. Reglerne gælder for ansøgninger om permanent ophold, som er indgivet fra og med den 10. december 2015 eller senere.

Folketinget har den 26. januar 2016 vedtaget nye regler for permanent ophold. De nye regler medfører ændringer i de betingelser, som ansøger skal opfylde for at opnå permanent opholdstilladelse i Danmark.

De væsentligste ændringer i forhold til de tidligere regler om permanent opholdstilladelse er i korte træk:

Opholdskravet ændres fra 5 til 6 års lovligt ophold i Danmark. Det betyder, at ansøger skal have boet lovligt i Danmark i mindst 6 år og i hele denne periode have haft opholdstilladelse. Dog kan opholdskravet opfyldes efter 4 års lovligt ophold, hvis ansøger opfylder 4 nye supplerende integrationsrelevante betingelser.
Karensperioderne forlænges i forbindelse med visse typer af kriminalitet. Under en karensperiode er ansøger udelukket fra at få opholdstilladelse.
Kravet om bestået Prøve i Dansk 1 ændres til krav om bestået Prøve i Dansk 2 eller en danskprøve på et tilsvarende eller højere niveau.
Reglen om, at flygtninge efter 8 års lovligt ophold kan få lempeligere adgang til permanent ophold, ophæves.
Kravet om beskæftigelse ændres til mindst 2 år og 6 måneder inden for de sidste 3 år. Tidligere var kravet mindst 3 års beskæftigelse inden for de sidste 5 år. Desuden kan perioder med uddannelse eller deltidsbeskæftigelse ikke længere indgå i vurderingen af, om man opfylder beskæftigelseskravet.

Der gælder desuden 4 supplerende betingelser, hvoraf 2 betingelser skal være opfyldt for at få permanent opholdstilladelse efter 6 års ophold.

Opfylder man alle 4 supplerende betingelser, kan man få permanent opholdstilladelse efter 4 års ophold. De 4 supplerende betingelser vedrører aktivt medborgerskab, yderligere krav om beskæftigelse, indkomstniveau samt øgede danskkundskaber. Derudover skal man også opfylde de grundlæggende betingelser.


Mvh.
Astra16V
__________________
RUSSISK - DANSK-FORUM - HAR DU BRUG FOR GODE RÅD,VINK OG VEJLEDNING SÅ ER DET OS DU SKAL HENVEDENDE DIG TIL VI ER FØRENDE SPECIALISTER PÅ OMRÅDET.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 10:49.